Investeer jij mee in YinYangYurt via de win-win lening?

Tien jaar geleden besloot Eric Fastré een yurt aan te kopen. Dit is een grote, ronde tent waarin kan geleefd worden. Oorspronkelijk komen yurts uit Mongolië en omstreken. Ze kunnen snel opgebouwd en afgebroken worden want veel Mongoolse volkeren leiden een nomadisch bestaan.

Door de groeiende vraag van klanten, zoekt Eric 50.000 euro om zijn klanten beter en sneller te kunnen bedienen.

Investeer mee in Yin Yang Yurt

Yin Yang Yurt is aan het groeien en jij kan deze onderneming helpen om meer yurts te verkopen. Eric wil namelijk zijn voorraad aan basisconstructies, die hij uit Mongolië laat overkomen, uitbreiden. Zo kan hij een snelle opvolging van de toenemende aanvragen te verzekeren.

“Ik wil klanten snel bedienen. Als er een aanvraag voor de plaatsing van een yurt binnenkomt, wil ik deze binnen de 2 weken kunnen plaatsen. Hier maak ik het verschil met concurrenten, waar je veel langer moet wachten.” – Eric Fastré, zaakvoerder Yin Yang Yurt

Om de transporten te vergemakkelijken wil Eric ook een lichte vrachtwagen kopen. Daarnaast wil Yin Yang Yurt ook haar website nog verbeteren.

Om dit alles te realiseren is Yin Yang Yurt op zoek naar een bijkomende financiering van 50.000 euro.

Meer info vind je ook in de wettelijke prospectus in pdf

“Ik heb Eric leren kennen als een gedreven persoon die alles afweet van yurts. Hij beschikt over een groot netwerk dat zich uitstrekt van Mongolië tot België en Portugal. Dit heeft mij doen besluiten met hem samen te werken en ook te investeren in zijn bedrijf.”

Cees Cousijnsen

directeur, Cousijnsen Tenten BV